Dit bericht gaat over bedenktijd herroepingsrecht en retourneren van je bestelling.

VuurOnderAs is een hobby kunstsmederij van de particulier Koen Ongersma. Het is geen bedrijf.  Koen doet dit in zijn vrije tijd. Hij heeft dus GEEN: zakelijke bankrekening, secretariaat, bedrijfsruimte, BTW-No., KvK-No, enz.  Hij doet alles en alles is van hem.  Houd daar a.u.b. rekening mee bestel geen producten “op zicht” om ze later te retourneren.

Bedenktijd herroepingsrecht en retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je  hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product terug te sturen. Je krijgt daarna het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug.

De kosten en alle handelingen voor het retour zenden van je thuisadres naar VuurOnderAs zijn voor jouw rekening. (Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket). Raadpleeg voor de tarieven de vervoerder die je wenst te gebruiken.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan VuurOnderAs teruggestuurd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via een e-mail aan: koen@vuuronderas.nl.

Het retour aders is:  VuurOnderAs, Koen Ongersma, Hanengewei 1, 3851 LA Ermelo, Gelderland, Nederland

Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product dan in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Producten die je via deze webwinkel koopt en die op maat,  volgens de door jouw ingevoerde specificatie worden gemaakt zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Deze kunt je niet retourneren. Deze verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.