.

.

.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veluwse kerstmarkt in Beekbergen

14 december 2019 @ 11:00 - 19:00

€5

Op zaterdag 14 december 2019 vindt, op een werkelijk unieke locatie,  weer de meest sfeervolle Kerstmarkt plaats bij de Veluwse Stoomtrein Maatschappij VSM in Beekbergen.

Het nostalgisch ingerichte Stoomdepot zal die dag omgetoverd zijn tot de gezellige Veluwse Kerstmarkt. Te midden van meerdere stoomlocomotieven zullen in de vele verlichte kerstkramen allerlei (kerst)artikelen aangeboden worden. Dé ideale gelegenheid voor de bezoekers om langs de kraampjes te slenteren en creatieve en originele kerstcadeautjes in te slaan.

Ook zal de inwendige mens niets tekort komen, dankzij de lekkere seizoen producten die er aangeboden worden. Daarbij ontbreken de toepasselijke warme chocolademelk, glühwein, stroopwafels en snert natuurlijk ook niet.

De Veluwse is op stoom!

Wat de Veluwse Kerstmarkt pas echt bijzonder en uniek maakt is dat bezoekers kunnen meereizen in de trein, die wordt getrokken door een heuse stoomlocomotief. Sissend, fluitend en sfeervol verlicht rijdt de versierde stoomtrein met de kerstmarktbezoekers heen en weer tussen de kerstmarkt en station Loenen. Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud.

Beleving voor de hele familie

Tijdens de kerstmarkt is er voor iedereen wat te beleven. Het terrein is op authentieke wijze aangekleed met kerstbomen en vuurkorven. In een ouderwetse wagon heeft de enige echte kerstman zijn kantoor ingericht. Hij zal de kleintjes daar graag ontvangen. Een prachtig foto-momentje. Verderop in het stoomdepot is speciaal voor de kleintjes een mini-spoorbaan aangelegd, waarop de kinderen mee kunnen rijden.

Vuur onder As

Ook Vuur onder As is present op deze markt. Kom gerust naar een smeed demonstratie kijken of koop een mooi gesmeed cadeau. 

Ik hoop u daar te ontmoeten.

Koen Ongersma.

Gegevens

Datum:
14 december 2019
Tijd:
11:00 - 19:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stoomtrein.org/evenementen/kerstmarkt.html

Locatie

VSM Beekbergen
Dorpstraat 140
Beekbergen, Gelderland 7361 AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
055-506 1989
Bekijk de site van Locatie

Organisator

EN! Events
Telefoon
06 383 281 30
E-mail
info@en-events.nl
Bekijk de site van Organisator