.

.

.

Scandinavië Markt Schokland

De Scandinavië Markt Schokland bij Museum Schokland. Met kramen en een gevarieerd programma met lezingen, livemuziek, workshops en demonstraties. Dit jaar de 1e keer met Kunstsmid Koen.

€8

Kunstfestival Hattem

Grote Kerk Hattem Markt 2, Hettem, Gelderland, Nederland

Op zaterdag 25 mei 2024 11-17 uur staat Hattem in het teken van kunst! Ontdek diverse kunstdisciplines, geniet van live muziek en ontmoet inspirerende kunstenaars.

Gratis

Schaapscheerdersfestival Wolfeest Balloo

Schaapskooi Balloo Crabbeweg 2, Balloo, drente, Nederland

Ook dit jaar is Kunstsmid Koen op Schaapscheerdersfestival Wolfeest Balloo. Kom kijken naar Kunstsmid Koen met live ambachtelijk smeden. Hij vertelt over staal, vuur, water, hameren en kolen. Er worden kunstwerken verkocht. Bij gelegenheid mogen kinderen, onder begeleiding, ook een werkstukje maken.

€5

Oogstfeest bij museumboerderij Mariahoeve Putten

Maria Hoeve Putten Kiefveldersteeg 11, Putten, Gelderland

Op de laatste zaterdag van juli is het weer een Oogstfeest bij museumboerderij Mariahoeve Putten.
Oude tijden herleven want hier kun kunstsmid Koen aan het werk zien met zijn mobiele smederij en luisteren naar zijn verhalen. zijn eerder gemaakte kunstwerken zijn te koop.

Gratis

Oud Veluwse Markt in Barneveld

Meuleneind, Barneveld Meuleneind, Barneveld, Gelderland, Nederland

De 58ste editie van de Oud Veluwse Markt in Barneveld. Het is niet zo maar een markt, het is een begrip. Naast de bewoners van de omliggende dorpen, komen mensen van heinde en verre de folklore beleven. Op de nostalgische markt treft de bezoeker een unieke optocht, bijzondere kraampjes, klederdracht, een Boeren Erfhuis op de platte kar, meer dan 20 oude ambachten, een kleedjesmarkt, muziek en dans aan.

Gratis

Vakantie Doe Dagen BOM Vianen

Wijkcentrum BOM Vianen Langeweg 6A, Vianen, Utrecht

Sinds 2018 organiseert de buurtvereniging BOM Vianen in de laatste week van de zomervakantie de Vakantie Doe Dagen.
Drie dagen lang kunnen kinderen uit Vianen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar zich uitleven op het terrein van Wijkcentrum Monnikenhof.

Smeden tijdens Bockbier & Wild-dag Heerde

Heerde Centrum Dorpsstraat, Heerde, Nederland

Op zaterdag 19 oktober 2024 viert Heerde de Bockbier & Wilddag.  Je kunt dan in het centrum van Heerde tal van bockbieren proeven en de horecastand serveert wildhapjes. Dit alles voor maar € 2,- per stuk. Ook voor kinderen zijn er speciale hapjes en is er limonade.
Er is muziek te horen, er zijn demonstraties, rijtuigen en kramen.
Bij Kunst& Siersmederij VuurOnderAs kun Smeden tijdens Bockbier & Wild-dag Heerde, zelf onder begeleiding van Kunstsmid Koen in 15 min een klein werkstukje maken.

Gratis