.

.

.

 

Kunstfestival Hattem

Grote Kerk Hattem Markt 2, Hettem, Gelderland

Rond Uit Hattem heet u van harte welkom op zaterdag 26 mei bij de Kunstmarkt in Hattem. Er zijn meer dan 50 kunstenaars die hun werk laten zien en verkopen. De kunst varieert van schilderijen tot beeldhouwwerk en van keramiek tot fotografie. De Kunstmarkt wordt gecombineerd met muziekoptredens, verhalen, gedichten, en creatieve activiteiten voor jong en oud, zoals beeldhouwen, schilderen enz. 
Dit buitenevenement trekt al vele jaren kunstenaars uit het hele land. En ook dit jaar zullen weer vele kunstenaars hun werk demonstreren, presenteren en te koop aanbieden op het prachtige plein rondom de Grote Kerk.

Gratis

Heerdelijk Cultureel Festival Heerde 2023

Meurspark Heerde Meurspark, Heerde

Zaterdag 10 juni 2023 begint Heerdelijk Cultureel Festival in Heerde om 15.00 uur op het van Meursweide in Heerde.
Kunstmid Koen van VuurOnderAs staat met de mobiele smederij ook op die Cultuur Festival.

Gratis

Schaapscheerdersfestival Wolfeest Balloo 2023

Schaapskooi Balloo Crabbeweg 2, Balloo, drente

Ook dit jaar is Kunstsmid op Schaapscheerdersfestival Wolfeest Balloo 2023. Kom kijken naar Kunstsmid Koen met live ambachtelijk smeden. Hij vertelt over staal, vuur, water, hameren en kolen. Er worden eerder gemaakte kunstwerken verkocht. Bij gelegenheid mogen kinderen, onder begeleiding, ook een werkstukje maken.

€5

Oogstfeest bij museumboerderij Mariahoeve Putten

Maria Hoeve Putten Kiefveldersteeg 11, Putten, Gelderland

Op de laatste zaterdag van juli is het weer een Oogstfeest bij museumboerderij Mariahoeve Putten.
Oude tijden herleven want hier kun kunstsmid Koen aan het werk zien met zijn mobiele smederij en luisteren naar zijn verhalen. zijn eerder gemaakte kunstwerken zijn te koop.

Gratis

Vakantie Doe Dagen BOM Vianen

Wijkcentrum BOM Vianen Langeweg 6A, Vianen, Utrecht

Sinds 2018 organiseert de buurtvereniging BOM Vianen in de laatste week van de zomervakantie de Vakantie Doe Dagen.
Drie dagen lang kunnen kinderen uit Vianen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar zich uitleven op het terrein van Wijkcentrum Monnikenhof.

Kunst & Cultuurspektakel KIEK ES Putten 2023

Centrum Putten Winkelcentrum, Putten, Gelderland

Kunstsmid Koen komt smeden op Kunst & Cultuurspektakel KIEK ES Putten 2022 Putten. Kom kijken en luistern naar live smeden van kunst objecten. Je kun gesmeed kunst bekijken en kopen. Stel Koen vragen over smeden of zijn kunstwerken.   

Gratis

Dikke Tinne Festival Hattem

Grote Kerk Hattem Markt 2, Hettem, Gelderland

Herbeleef de sfeer van de Middeleeuwen tijdens het Dikke Tinne Festival Hattem en laat je meevoeren terug in de tijd met theaterspektakel, kinderspelen, oude ambachten en nostalgische verhalen. Dit jaar voor het eerst met Kunstsmid_Koen van Kunstsmederij VuurOnderAs

Gratis

Herfstmarkt Ermelo

Centrum Ermelo Molenaarsplein 1, Ermelo, Gelderland

De Herfstmarkt Ermelo een gezellige markt met diversiteit aan kramen, marktkooplui, winkels, hobbyisten met leuke artikelen

Gratis