Houtdraad beitels voor Harry, mijn buurman

Wij werken samen

Houtdraai beitels voor Harry

Ik werk regelmatig samen met mijn buurman in zijn houtwerkplaats als ik iets van hout nodig heb. Zo nu en dan maak ik wat voor hem. Samen sparren we met elkaar hoe we iets het best, zo mooi mogelijk of het sterkst kunnen maken.  Harry (zo heet mijn buurman) heeft onlangs een houddraaibank gekocht. Goede houddraai beitels zijn duur. We hebben weer overlegd.  Wat als ik het staalwerk ga maken en hij het handvat. De snijijzers kan hij  kopen.

Natuurlijk kunnen we dat.

Nog een mooie  samenwerking. Ik zorg voor het ijzer van voor de beitels. Harry zorgt voor het hout voor mijn stalen dubbele knoop.

Foto collage Houtdraai beitels voor Harry

De identificatie en controle op authenticiteit van je werk is zeer gemakkelijk. Je kunt je werk vergelijken met de gedetailleerde foto’s.
Klik dan hier om naar de foto’s te gaan.

Verder

Heb je alles bekeken en wil je me volgen.  Op deze sociale media post ik.
Heb je toch nog vragen of is iets niet duidelijk. Klik dan hier voor de contact pagina.
Hieronder staat iconen van sociale media waarmee je dit bericht kunt delen met je favoriete pagina.