.

.

.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Herfstmarkt Ermelo

oktober 21 @ 10:00 - 17:00

Gratis
Herfstmarkt Ermelo

De Herfstmarkt Ermelo een gezellige markt met diversiteit aan kramen, marktkooplui, winkels, hobbyisten met leuke artikelen

Waar is de Herfstmarkt Ermelo

Herfstmarkt ErmeloZaterdag 21 oktober wordt er in het centrum van Ermelo een Herfstmarkt gehouden. Het belooft een gezellige markt te worden met diverse kramen, hobbyisten en andere leuke artikelen. Vanaf de Rabobank tot en met het Raadhuisplein treft je van 10.00 tot 17.00 uur allerlei kramen aan met producten waar u lekker tussen kunt gaan snuffelen.

Wat is er te doen

Evenals vorige jaren zal het weer een mix worden van commerciële standhouders en hobbyisten, zodat het aanbod zeer divers is. De diverse terrassen die u onderweg tegenkomt, vormen een prima rustmoment om onder het genot van een drankje te genieten van de mensen. Heerlijke stroopwafels, warme vesten, herfstboeketten, pompoenen, leesboeken voor de wintermaanden, muziek, het is er weer allemaal.

Enkele oude ambachten demonstreren hun werktechnieken en kinderen kunnen ponyrijden of iets te grabbelen bij clown Bassie. Al met al weer een onderhoudend en uitnodigend programma, dat bedoeld  is voor elke leeftijd.

VuurOnderAs met Kunstsmid Koen

Ik zelf geef ook op de herfstmarkt demonstraties kunstsmeden. Ik neem je tijdens deze demonstraties, mee in een avontuur over kolenvuur, water lucht, ijzer en as.
Meestal is dat leuk en vaak komt er wat moois uit. Het is altijd een belevenis. Kom kijken en luisteren naar kennis en vaardigheden, van een bijna uitgestorven beroep. Natuurlijk kun je bij de kraam ook mijn werk bekijken of kopen.

Sfeerimpressie van Herfstmarkt Ermelo


Kortom een ideale dag om naar Ermelo te komen en te genieten van een gezellige markt.

Gegevens

Datum:
oktober 21
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ermelobuitenleven.nl/evenementen/herfstmarkt

Organisator

VVV Ermelo
Telefoon
0341552200
E-mail
info@vvvermelo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Centrum Ermelo
Molenaarsplein 1
Ermelo, Gelderland Nederland
+ Google Maps