.

.

.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunst & Cultuurspektakel KIEK ES Putten 2023

2 september 2023 @ 13:00 17:00

Kunstsmid Koen komt smeden op Kunst & Cultuurspektakel KIEK ES Putten 2023 Putten. Kom kijken en luistern naar live smeden van kunst objecten. Je kun gesmeed kunst bekijken en kopen. Stel Koen vragen over smeden of zijn kunstwerken.   

Korte beschrijving van Kunst & Cultuurspektakel KIEK ES Putten 2022

Kunst & Cultuurspektakel KIEK ES Putten

Tijdens dit evenement wordt Winkelcentrum Putten één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Kiek es Putten’ biedt je kunst in alle soorten en maten, onverwachte en verbazingwekkende presentaties, muzikanten, toneelspelers, beeldend werkers, dansers en voordragers. Het centrum is een podium voor iedereen die zich op bijzondere wijze weet te presenteren. Dans, muziek, theater, zang alles is mogelijk!

Wat ga ik doen de bij VuurOnderAs kraam

Als eerste. Ik ga je bij mijn kraam meenemen in avontuurlijke verhalen over kolen, vuur, aanbeeld, hamer, water, tangen, lucht, ijzer en as. Meestal is dat leuk. Vaak maak ik ter plekke wat moois. Het is altijd een belevenis.
Kom kijken en luisteren en je mag natuurlijk van alles vragen.

Als tweede. Ik ga op ambachtelijke wijze met aambeeld, hamer, tangen en vuur, kleine werkstukken maken . Ik noem dit evenement smeedwerk. Tijdens het maken gebeurt er van alles. Het is leve smeden. Wat ik maak kun je kopen als het af is.
Bij mijn kraam is zijn mijn ambachtelijk kunst smeedwerk  te koop. Kom gerust kijken want bij mij mag je kijken met je handen.

Als derde. Speciaal op dit evenement is er (voor kinderen?) zo-nu-en-dan  de mogelijkheden om, onder begeleiding, zelf een werkstukje te maken. Zelf achter het aambeeld staan. Ik zorg ervoor dat het veilig  blijft en ijzer heet wordt en jij gaat hameren. De mogelijkheden en tijdstippen zijn echter beperkt. Als je speciaal hiervoor meld je met <evenement> hameren. Natuurlijk mogen er, door pappa, mama, opa of oma, foto’s of filmpjes worden gemaakt.
Hoe cool is dit.

Als laatste. Heb je op de website mijn werk gezien en spreekt het je aan. Overweeg je wat te laten maken. Deze dag is een goede gelegenheid om mijn werk in het echt te zien en vast te houden. Je kunt ter plekke met me overleggen over ideeën en mogelijkheden.
Heb je vragen over of wil je graag dat ik op je evenement kom smeden. Kom dan kijken en overleggen wat we op die dag kunnen organiseren.

Hoe beleefde ik KIEK ES Putten vorige keer

Ik stond in 2019 ook op Kunst & Cultuurspektakel KIEK ES Putten. Lees in het bericht KIEK Es van 2019 hoe het mij toen is vergaan. In dit bericht staan ook koppelingen naar het werkstuk  en foto’s die toen zijn gemaakt. Wil kijken op wat voor evenementen ik nog meer stond. Klink dan op impressies van alle evenementen.

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
13:00 – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.winkelcentrumputten.nl/evenementen-putten/kiek-es-putten/225/

Organisator

Winkelcentrum Putten
E-mail
evenementen@winkelcentrumputten.nl ;
Site
Bekijk de site van Organisator

Centrum Putten

Winkelcentrum
Putten, Gelderland Nederland
+ Google Maps