.

.

.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geannuleerd: Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen

26 november 2022 @ 12:00 21:00

Winterfair Oosterhuizen

Dit evenement is geannulerd. Op zaterdag 27 november is de  Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen 2022. Met van 12:00 tot 17:00 mooie verlichte kramen, vuurkorven, optredens, koek & zopie en vanaf 21:00 het winterfeest. Natuurlijk komt Koen van  Kunst- & Siersmederij VuurOnderAs demo’s geven.

Wat is er te doen op Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen

Altijd op de laatste zaterdag van November is van 12:00 tot 17:00 de Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen. Met mooie kramen, optredens, lekker koek & zopie, veel lichtjes en heel veel gezelligheid is dit een leuk uitje voor vriendinnen, familie of met het gezin! Meer dan 85 stands, vuurkorven, sfeervolle verlichting en lekkere hapjes op het horecaplein.

Daarna gaat het  Winterfeest dan nog door tot 21 uur.

Wat gaat ik doen de bij VuurOnderAs kraam

Als eerste. Ik ga je bij mijn kraam meenemen in avontuurlijke verhalen over kolen, vuur, aanbeeld, hamer, water, tangen, lucht, ijzer en as. Meestal is dat leuk. Vaak maak ik ter plekke wat moois. Het is altijd een belevenis.
Kom kijken en luisteren en je mag natuurlijk van alles vragen.

Als tweede. Ik ga op ambachtelijke wijze met aambeeld, hamer, tangen en vuur, kleine werkstukken maken . Ik noem dit evenement smeedwerk. Tijdens het maken gebeurt er van alles. Het is leve smeden. Wat ik maak kun je kopen als het af is.
Bij mijn kraam is zijn mijn ambachtelijk kunst smeedwerk  te koop. Kom gerust kijken want bij mij mag je kijken met je handen.

Als derde. Speciaal op dit evenement is er (voor kinderen?) zo-nu-en-dan  de mogelijkheden om, onder begeleiding, zelf een werkstukje te maken. Zelf achter het aambeeld staan. Ik zorg ervoor dat het veilig  blijft en ijzer heet wordt en jij gaat hameren. De mogelijkheden en tijdstippen zijn echter beperkt. Als je speciaal hiervoor meld je met <evenement> hameren. Natuurlijk mogen er, door pappa, mama, opa of oma, foto’s of filmpjes worden gemaakt.
Hoe cool is dit.

Als laatste. Heb je op de website mijn werk gezien en spreekt het je aan. Overweeg je wat te laten maken. Deze dag is een goede gelegenheid om mijn werk in het echt te zien en vast te houden. Je kunt ter plekke met me overleggen over idee├źn en mogelijkheden.
Heb je vragen over of wil je graag dat ik op je evenement kom smeden. Kom dan kijken en overleggen wat we op die dag kunnen organiseren.

Gegevens

Datum:
26 november 2022
Tijd:
12:00 – 21:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.winterfairoosterhuizen.nl/

Organisator

EN! Events
Telefoon
06 383 281 30
E-mail
info@en-events.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

Winterfair Oosterhuizen

Het Oude Veen 19-21
Oosterhuizen, Het Oude Veen 19-21 7364 BZ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie