.

.

.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunstfestival Hattem

mei 28 @ 11:00 - 17:00

Gratis
Kunstmarkt Hattem

Was er in 2021 een bijzonder editie van het Kunstfestival Hattem met kunst in de etalages van de middenstand.

Kunstfestival Hattem als van oud

Langzaamaan gaan we weer naar een vollediger samenleving en het Kunstfestival Hattem isĀ  weer vol energie van start gegaan om op zaterdag 28 mei 2022 van 11 tot 17 uur in het centrum van Hanzestad Hattem de 14e editie van Kunstfestival Hattem te organiseren.

Wat is er te koen

Rond Uit Hattem heet je van harte welkom op zaterdag 26 mei bij de Kunstmarkt in Hattem. Er zijn meer dan 50 kunstenaars die hun werk laten zien en verkopen. De kunst varieert van schilderijen tot beeldhouwwerk en van keramiek tot fotografie. De Kunstmarkt wordt gecombineerd met muziekoptredens, verhalen, gedichten, en creatieve activiteiten voor jong en oud, zoals beeldhouwen, schilderen enz.
Dit buitenevenement trekt al vele jaren kunstenaars uit het hele land. En ook dit jaar zullen weer vele kunstenaars hun werk demonstreren, presenteren en te koop aanbieden op het prachtige plein rondom de Grote Kerk .

Video impressie uit 2019 van dit evenement


VuurOnderAs met Kunstsmid Koen

Ik zelf geef ook op deze kunstmarkt demonstraties kunstsmeden. Ik neem je tijdens deze demonstraties, mee in een avontuur over kolenvuur, water lucht, ijzer en as.
Meestal is dat leuk en vaak komt er wat moois uit. Het is altijd een belevenis. Kom kijken en luisteren naar kennis en vaardigheden, van een bijna uitgestorven beroep. Natuurlijk kun je bij de kraam ook mijn werk bekijken of kopen.

Kom dan ook naar de kunstmarkt in de mooie Hanzestad Hattem.

Kunstfestival Hattem is voor iedereen!.

Gegevens

Datum:
mei 28
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
https://www.facebook.com/kunstfestivalhattem/

Locatie

Grote Kerk Hattem
Markt 2
Hettem, Gelderland Markt 2, 8051 EZ Hattem Nederland
+ Google Maps