.

.

.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunstsmid bij Molen ’t Hert Putten

11 september 2021 @ 10:00 - 17:00

Gratis

Kunstsmid bij Molen ’t Hert Putten tijdens de nationale monumenten dag op 2 september 2021. Net als vorig jaar staat Kunst- & Siersmederij VuurOnderAs ook dit jaar weer te smeden op dit gezellige evenement. Ik neem meer mooie werkstukken mee welke ik op eerdere markten heb gemaakt

Ontmoet Kunstsmid bij Molen ’t Hert Putten

Tijdens een rondleiding door dit prachtige eeuwenoude monument van Putten laat het molenaarsteam u de molen aan het werk zien. De molenaars hopen op voldoende wind zodat we ook het maalproces kunnen laten zien.

Wil je meer over ambachten weten dan is deze dag een uitgelezen kans er is een klompenmaker, een smid, een imker en paling roker.  Net als vorig jaar sta ik ook dit jaar weer te smeden op dit gezellige evenement. Ik neem meer mooie werkstukken mee welke ik op eerdere markten heb gemaakt.

Er worden op deze dag weer heerlijke pannenkoeken gebakken en kunt u ook genieten van een lekkere bak koffie of thee met een lekkernij! Dit jaar kunt u meedoen aan een speurtocht.

Voor de kinderen is er o.a. een springkussen. Ook zijn er gratis bouwplaten van wind- en watermolens en wederom de mooie windmolentjes voor de kinderen.

Meer en actuele informatie is te vinden op www.molenhethert.nl .

Gegevens

Datum:
11 september 2021
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://www.molenhethert.nl/page/molen-t-hert-putten

Organisator

Vrijwilligers Molen 't Hert Putten
Telefoon
06-46594768
E-mail
molenhethert@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Molen ’t Hert in Putten
Halvinkhuizerweg 1
Putten, Gelderland 3882 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-55132320
Bekijk de site van Locatie