fbpx
 

.

.

.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunstsmid bij Molen ’t Hert Putten

september 11 @ 10:00 - 17:00

Gratis

Kunstsmid bij Molen ’t Hert Putten tijdens de nationale monumenten dag op 2 september 2021. Net als vorig jaar staat Kunstsmederij VuurOnderAs ook dit jaar weer te smeden op dit gezellige evenement. Ik neem meer mooie werkstukken mee welke ik op eerdere markten heb gemaakt

Ontmoet Kunstsmid bij Molen ’t Hert Putten

Tijdens een rondleiding door dit prachtige eeuwenoude monument van Putten laat het molenaarsteam u de molen aan het werk zien. De molenaars hopen op voldoende wind zodat we ook het maalproces kunnen laten zien.

Wil je meer over ambachten weten dan is deze dag een uitgelezen kans er is een klompenmaker, een smid, een imker en paling roker.  Net als vorig jaar sta ik ook dit jaar weer te smeden op dit gezellige evenement. Ik neem meer mooie werkstukken mee welke ik op eerdere markten heb gemaakt.

Er worden op deze dag weer heerlijke pannenkoeken gebakken en kunt u ook genieten van een lekkere bak koffie of thee met een lekkernij! Dit jaar kunt u meedoen aan een speurtocht.

Voor de kinderen is er o.a. een springkussen. Ook zijn er gratis bouwplaten van wind- en watermolens en wederom de mooie windmolentjes voor de kinderen.

Meer en actuele informatie is te vinden op www.molenhethert.nl .

Gegevens

Datum:
september 11
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Vrijwilligers Molen 't Hert Putten
Telefoon:
06-46594768
E-mail:
molenhethert@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Molen ’t Hert in Putten
Halvinkhuizerweg 1
Putten, Gelderland 3882 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-55132320
Bekijk de site van Locatie