.

.

.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANULEERD Bos Fair Kasteel Vanenburg Putten

6 november 2021 @ 10:00 16:00

Bos Fair Vanenburg

Landgoed Hotel Kasteel Vanenburg in Putten wordt op zaterdag 6 november omgetoverd tot Bos Fair. En wat kan je dan allemaal verwachten op de Bos Fair Kasteel Vanenburg Putten?! Nou een Brocante-Lifestyle-Food evenement in winterse sferen!   Je kunt Kunstsmid Koen van VuurOnderAs aan het werk zien tijdens demonstraties.

To-Do Bos Fair Kasteel Vanenburg Putten

Bos Fair Vanenburg

Al een aantal jaar is de Bos Fair een begrip in Midden Nederland. Het grootste, gezelligste en leukste Lifestyle-Brocante-Food evenement is op verschillende mooie locaties te vinden. Er is ook een winter editie op het prachtige landgoed van Kasteel/Hotel “de Vanenburg” in Putten.

Zowel binnen als buiten staan leuke deelnemers met hun mooie producten. Ook de restaurants en het grand café van Kasteel Vanenburg zijn open die dag en serveren lekkere gerechten van hun kaart maar ook een wijntje kan er aan de bar gedronken worden. In de tuin van het Kasteel staan een aantal foodtrucks om het plaatje compleet te maken.

Eerdere versies

Ook VuurOnderAs staat, net als in 2019, ook dit jaar weer op de Bos Fair. Toen heb ik daar mooie dingen gemaakt.  Benieuwd wat ik dit jaar ga maken kom dan kijken. Ik zie er naar uit je bij Kasteel Vanenburg te ontmoeten.

Gegevens

Datum:
6 november 2021
Tijd:
10:00 – 16:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
https://karstenkoningsevents.nl/bos-fair

Organisator

Karsten & Konings Events
E-mail
vragen@karstenkoningsevents.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

Kasteel Hotel de Vanenburg Putten

Vanenburgerallee 13
Putten, 3882 RH Nederland
+ Google Maps
0341 – 37 54 54
Bekijk de site van Locatie