fbpx
 

.

.

.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bos Fair Kasteel Vanenburg Putten

november 6 @ 10:00 - 16:00

€5
Bos Fair Vanenburg

Landgoed Hotel Kasteel Vanenburg in Putten wordt op zaterdag 6 november omgetoverd tot Bos Fair. En wat kan je dan allemaal verwachten op de Bos Fair Kasteel Vanenburg Putten?! Nou een Brocante-Lifestyle-Food evenement in winterse sferen!   Je kunt Kunstsmid Koen van VuurOnderAs aan het werk zien tijdens demonstraties.

To-Do Bos Fair Kasteel Vanenburg Putten

Bos Fair VanenburgAl een aantal jaar is de Bos Fair een begrip in Midden Nederland. Het grootste, gezelligste en leukste Lifestyle-Brocante-Food evenement is op verschillende mooie locaties te vinden. Er is ook een winter editie op het prachtige landgoed van Kasteel/Hotel “de Vanenburg” in Putten.

Zowel binnen als buiten staan leuke deelnemers met hun mooie producten. Ook de restaurants en het grand café van Kasteel Vanenburg zijn open die dag en serveren lekkere gerechten van hun kaart maar ook een wijntje kan er aan de bar gedronken worden. In de tuin van het Kasteel staan een aantal foodtrucks om het plaatje compleet te maken.

Eerdere versies

Ook VuurOnderAs staat, net als in 2019, ook dit jaar weer op de Bos Fair. Toen heb ik daar mooie dingen gemaakt.  Benieuwd wat ik dit jaar ga maken kom dan kijken. Ik zie er naar uit je bij Kasteel Vanenburg te ontmoeten.

Gegevens

Datum:
november 6
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
https://karstenkoningsevents.nl/bos-fair

Organisator

Karsten & Konings Events
E-mail:
vragen@karstenkoningsevents.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kasteel Hotel de Vanenburg Putten
Vanenburgerallee 13
Putten, 3882 RH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0341 – 37 54 54
Bekijk de site van Locatie