.

.

.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST: Veluwse kerstmarkt bij VSM in Beekbergen

11 december 2021 @ 11:00 19:00

Kerstmarkt VSM Beekbergen

Dit evenement gaat helaas niet door i.v.m Corona beperkingen. Ik hoop je in 2022 daar weer te zien.

Op zaterdag 11 december 2021 vindt, op een werkelijk unieke locatie,  weer de meest sfeervolle Veluwse kerstmarkt bij VSM in Beekbergen plaats. Kom genieten bij depot van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij VSM in Beekbergen. Dat een stoomtrein helemaal past bij de sfeer van Kerst blijkt ieder jaar uit de vele treintjes die onder menig kerstboom rijden. Een echte stoomtrein geeft nog meer sfeer. Daarom houdt de VSM een Veluwse Kerstmarkt op het Museumstation Beekbergen, dat speciaal hiervoor in kerstsfeer is aangekleed. Naast de kraampjes met diverse (kerst)artikelen kunt u ook een gezellig ritje maken met de versierde stoomtrein.

De Veluwse kerstmarkt bij VSM in Beekbergen is op stoom!

Het nostalgisch ingerichte station is deze dag omgetoverd zijn tot de gezellige Veluwse Kerstmarkt. Te midden van meerdere stoomlocomotieven worden in de vele verlichte kerstkramen allerlei (kerst)artikelen aangeboden. Dé ideale gelegenheid om langs de kraampjes te slenteren en creatieve en originele kerstcadeaus in te slaan.

De inwendige mens komt niets tekort komen, dankzij de lekkere seizoen producten die er aangeboden worden. Daarbij ontbreken de toepasselijke warme chocolademelk, glühwein, stroopwafels en snert natuurlijk niet.

Wat de Veluwse Kerstmarkt pas echt bijzonder en uniek maakt is dat bezoekers kunnen meereizen in de trein, die wordt getrokken door een heuse stoomlocomotief. Sissend, fluitend en sfeervol verlicht rijdt de versierde stoomtrein met de kerstmarktbezoekers heen en weer tussen de kerstmarkt en station Loenen. Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud.

Beleving voor de hele familie

Tijdens de kerstmarkt is er voor iedereen wat te beleven. Het terrein is op authentieke wijze aangekleed met kerstbomen en vuurkorven. In een ouderwetse wagon heeft de enige echte kerstman zijn kantoor ingericht. Hij zal de kleintjes daar graag ontvangen. Een prachtig foto-momentje. Verderop in het stoomdepot is speciaal voor de kleintjes een mini-spoorbaan aangelegd, waarop de kinderen mee kunnen rijden.

Vuur onder As op Veluwse kerstmarkt bij VSM in Beekbergen

Ook VuurOnderAs is, net als verleden jaar, dit jaar ook weer present op deze markt. Kom gerust naar een smeed demonstratie kijken. Koop een mooi gesmeed kunstwerk als kerst cadeau. De vorige keer in 2019 heb ik hier mooie dingen gemaakt. Dit jaar nemen we extra veel kunstwerk mee. Natuurlijk zoals je van Koen gewent ben, als er tijd voor is, kunnen kinderen zelf een spijker smeden.

Ik hoop je daar te ontmoeten.

Gegevens

Datum:
11 december 2021
Tijd:
11:00 – 19:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.stoomtrein.org/evenementen/kerstmarkt.html

Organisator

EN! Events
Telefoon
06 383 281 30
E-mail
info@en-events.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

VSM Beekbergen

Dorpstraat 140
Beekbergen, Gelderland 7361 AZ Nederland
+ Google Maps
055-506 1989
Bekijk de site van Locatie