Luchtinstallatie van VuurOnderAs

Wat en voor wie is de Luchtinstallatie van VuurOnderAs

Ik heb onlangs een luchtinstallatie aangelegd in de werkplaats. Ik hoor je denken een wat?. Ja. Een luchtinstallatie.

Het is een stille compressor (apparaat wat lucht samenperst in een cilinder) met daarop aangesloten slangen naar luchtgereedschap. Bij zijn dat voor als nog alleen slangen met blaaspistolen (om dingen schoon te blazen).

Aansluitingen gemaakt voor:

Wat vind ik ervan

Ik gebruik het al een paar maand en vind het erg makkelijk. In mijn smeedwerkplaats gelden een paar regels.

  • Alles kan heet zijn. Denk na voor je wat aanraakt.
  • Alles is vies. Als je iets aanraakt wordt dat dus vies.
  • Alles kan scherp zijn. Pak iets altijd bij het handvat.
  • Bescherm je handen en gezicht tegen hitte, vuil en snijden. Draag altijd veiligheidsbril, handschoenen en schort.

Na het smeden ruim ik altijd op en veeg de vloer. Met de luchtspuit kan ik veel dingen makkelijk schoonblazen. Ik hoef niet meer alles leeg te ruimen. Ik blaas het op de vloer en veeg het op. Scheel me zeker een kwartier opruimen.

Waar is de Luchtinstallatie VuurOnderAs gemaakt

Ik heb de compressor gekocht bij HBM. Deze  Low Noise Compressor  heeft een niet al te grote luchtcilinder maar omdat ik niet continu luchtgereedschap gebruik is het ruim voldoende. Natuurlijk het ik er een paar slangen en blaaspistool bij gekocht.

Ik ga hier geen opsomming geven van alle technische informatie. Hiervoor kun je de link volgen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Heb je vragen of wil je meer zien dan staat hieronder de contactinformatie.

Verder

Wil je een werk kopen klik dan hier voor de shop.
Heb je toch nog vragen of is iets niet duidelijk klik dan hier voor de contact pagina.
Hieronder staat iconen van sociale media waarmee je dit bericht kunt delen met je favoriete pagina.