Dit bericht is de 2e uit een reeks uit van berichten.

Kolom boormachine

De kogel is door de kerk. Ik ben per 1 januari met prepensioen.  Nu ik wat meer tijd kan besteden aan smeden ga ik, naast de demonstraties op jaarmarkten, ook thuis smeden. Dat houd tevens in dat ik een werkplaats ga inrichten. Ik heb al een gereedschapswagen en lastafel/metaal werkbank.

Daarbij komt er komt binnenkort een:

Het is een kleine schuur dus de ruimte moet efficiƫnt ingericht worden.

Ik heb een tweedehands kolomboor/frees machine gekocht. Het is de WDML20LC van Rogi  geworden.  Deze zal voornamelijk als boor gebruikt worden. Ik heb er een tankt bijgemaakt voor koelvloeistof. Verder heb ik links en rechts van de machine 2 gereedschap borden aan de muur 1 met hulpstukken en 1 met meetmateriaal.

Ik ben er blij mee.