Dit bericht is 1 uit een reeks uit van berichten.

De kogel is door de kerk. Ik ga op 31 december met pensioen.  Nu ik wat meer tijd kan besteden aan smeden ga ik, naast de demonstraties op jaarmarkten, ook thuis smeden. Dat houd tevens in dat ik een werkplaats ga inrichten. Ik heb al een gereedschapswagen en las-tafel/metaal werkbank.

De werkkast met materiaal en gereedschap

Daarbij komt er komt binnenkort een:

Het is een kleine schuur dus de ruimte moet efficiƫnt ingericht worden.

Dit artikel gaat over de werkkast met materiaal en gereedschap.

Ik had al een Gedore gereedschap. Dat zit dus al goed. Wel heb ik een hoeveelheid materiaal en handgereedschap wat niet in de gereedschapskar past. Hiervoor heb ik via marktplaats een kast aangeschaft. Ik heb helaas geen foto’s meer van de staat waarin de kast aankwam. Ik heb deze helemaal uit elkaar gehaald, geschuurd,  geverfd en daarna weer in elkaar gezet.

Ik heb met mijn buurman (Je weet wel Harry) nog een aantal lades maken voor schroeven, bouten moeren enz.  Op deze lades heb ik zelf mooie handvaten gesmeed. Op iedere la een ander.

De kast staat nu in de schuur en begint zich vanzelf te vullen.

Ik ben er blij mee