De smeedwerkjes Langneus en een klein Hartje zijn in opdracht van J Boeren gemaakt.
Tijden Kiek-Es in Putten vroeg ze of ik deze 2 werkjes kon maken voor op de paaltjes in haar tuin.
Beide werkstukken stonden, als bestaand werk op mijn kraam, maar in een ander formaat of andere vorm.
Ik heb beide tijdens het Kiek-Es evenement op ambachtelijk met de hand en handgereedschap gesmeed. Deze twee  werkstukken zijn Evenement smeedwerken.

De aanleiding

Hartje

Ik stond voor de 2 keer op Kunst & Cultuurspektakel KIEK ES Putten  De kunstwerken die nog te koop zijn stonden ook daar  op de kraam.  Mevrouw Boeren zag  Beeldje Langneus 3 metalen staande figuurtjes en Hart (liefdes symbool) op sokkel staan. Ze zocht nog iets voor op de paatjes in haar tuin. Ze vond ze mooi maar of ik ze net wat anders kon maken zodat ze op de paaltjes konden. Natuurlijk kon dat. Ik heb ze dezelfde dag nog tijdens het evenement gesmeed en tuis afgemaakt omdat er aan gelast moest worden om ze op de paaltjes te kunnen plaatsen.

Het ontwerp van Smeedwerkjes Langneus en een klein Hartje

Beide zijn bestaande ontwerpen die ik iets heb aangepast. je kunt in het artikel van het oorspronkelijke ontwerp meer lezen over het ontwerp en hoe ik ze maakt.  Dit zijn de verwijzingen. Langneus 3 gesmede staande figuurtjes  en Hart (liefdes symbool) op sokkel

Evenement smeedwerk

Deze twee werkstukken zijn Evenement smeedwerken.  Ze zijn met de hand en handgereedschap gesmeed en zijn dus een ambachtelijk product. Er kunnen meer dan 8 van gemaakt worden maar door het handwerk is elk exemplaar uniek.

Ik heb langneus en klein hartje gemaakt met de mobiele smederij tijdens Kiek-Es in Putten op 2 september 2023.

YouTube video

Op mijn YouTube pagina staan nog meer video’s

Foto Collage

Natuurlijk is ieder smeedwerk uniek. Daarom maak elk werkstuk foto’s en doe ze in de collectie.
De identificatie en controle op authenticiteit van jou werk kan dan door je werk vergelijken met de gedetailleerde foto’s.
Klik dan hier om naar de foto’s te gaan.

Verder

Heb je alles bekeken en wil je een werk kopen Klik dan hier voor de webshop. Heb je alles bekeken en wil je me volgen.  Op deze sociale media post ik. Heb je toch nog vragen of is iets niet duidelijk. Klik dan hier voor de contact pagina. Hieronder staat iconen van sociale media waarmee je dit bericht gemakkelijk kunt delen met je favoriete media en pagina’s